۱۴۰۰ جمعه ۲۷ فروردين
برگزاری مراسم تکریم و معارفه ریاست جدید آموزشکده سماتالش
روز دوشنبه مورخه اول دیماه 1399 مراسم تکریم جناب آقای صیادنیا و معارفه ریاست جدید آموزشکده سماتالش، جناب آقای دکتر امیری  و نیز مراسم معارفه معاونت محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحدتالش جناب آقای دکتر مرادی نژاد در محل آموزشکده سماتالش برگزار گردید. این مراسم با حضور ریاست محترم شورای نظارت و هماهنگی سما استان گیلان جناب آقای دکتر سید شمس شفیعی، ریاست، هیأت رییسه و معاون جدید دانشگاه آزاد واحد تالش، مسئول دفتر محترم نماینده تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی و نیز جناب استاد هاشم زاده  و جناب آقای محبوب حراست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و اساتید و کارکنان واحد و سماتالش برگزار شد.

Moarefeh1.jpg

در این مراسم ابتدا ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحدتالش، جناب آقای دکتر امامی نژاد ضمن تقدیر از زحمات ارزنده جناب آقای صیادنیا و خیرمقدم به جناب آقای دکتر امیری، به ارائه گزارش مبسوطی درخصوص وضعیت سماتالش و لزوم راه اندازی مدرسه پرداختند.

Moarefe6.jpg

سپس جناب آقای دکتر شفیعی با ایراد سخنانی حمایت همه جانبه خود را از فعالیت های آموزشکده سما اعلام نمودند. در پایان جناب آقای صیادنیا به ارائه بیلان کاری خود در طول دوره ریاست پرداخته و برای ریاست جدید آرزوی توفیق نمودند.

Moarefeh2.jpg

در پایان حکم ریاست جدید آموزشکده و نیز معاونت جدید واحدتالش قرائت و به ایشان تقدیم گردید. همچنین از زحمات جناب آقای صیادنیا تقدیر و قدردانی شد.

Moarefe4.jpg

Moarefeh3.jpg